Wonderland   Wonderland - 21 de setembre 2014 21/09/2014 55:50

ENTREVISTA: L'escriptora Maria Barbal ens presenta la seva darrera obra "En la pell de l'altre". Després de 6 anys sense publicar una novel.la ara Barbal ens situa l'evolució d'uns personatges des de la Guerra Civil fins a l'actualitat. Barbal ens explica que de vegades, la vida dels altres pot semblar plena d'interès i d'oportunitats, mentre que la nostra ens apareix simple i rutinària. Però hi ha persones que es veuen capaces de canviar el seu destí. Com? Ella ens ho desvela.

WONDERBOX: Nova secció sobre les sèries de televisió que ens farà Victor Farradellas. Una vegada al mes ens portarà les millors joies que surten de la capsa de les meravelles. Comencem amb "Friends", una de les sèries més exitoses de la història de la televisió. Es va allargar 10 temporades i ara s'acompleix el 20 aniversari de l'estrena de la sèrie i el desè del final. Moltes són les curiositats al voltant dels seus personatges i dels actors que es posaven a la seva pell.

WONDERGRAMA: Pep Gorgori ens vol ajudar a gaudir més de la música i cada setmana ens centrarem en una obra concreta però amb un enfocament diferent. Us explicarem lam úsica amb rigor, però també amb sinceritat, perquè hi ha coses que vistes amb ulls del segle XXI, no s'entenen gaire. Mirarem de ficar-nos a la pell dels compositors per saber en què estaven pensant quan feien les seves músiques més emblemàtiques. Avui, El Barber de Sevilla.

EL LABERINT: Jordi Muñoz, al davant de El Laberint ens fa aquest plantejament: les musses de la creativitat tenen horari? Sembla que sí. Avui parlarem dels escriptors que només treballaven de nit. Gustave Flaubert tenia una disciplina estricpa per escriure de nits Madame Bovary. Marcel Proust s'alimentava no de magdalenes...sinó de cafè i croissants i escrivia de nits en la seva habitació amb les parets de suro per evitar remors de l'exterior. Kafka pràcticament no dormia perquè de dies treballava a "L'Institut d'Assegurances contra Accidents per a Treballadors de Praga" i a les nits rengló a rengló elaborava els seus llibres. I una llarga llista més d'escriptors nocturs.

Wonderland
Más opciones