Wonderland Ràdio 4

Wonderland

Dissabte i diumenge de 15.00 a 16.00 hores. Dilluns de 01.00 a 02.00 hores

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • Wonderland - 21 de novembre 2013

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

Wonderland - Manolo García, artista polifacètic presenta el seu "jo" pintor

21 nov. 2013

Al Wonderland d'avui tindrem al Manolo García. L'artista polifacètic, més conegut com a músic, presenta el seu 'jo' pintor en l'exposició 'Sub-realista'. La LaTaché Gallery acull la seva obra pictórica i fotográfica dels últims temps per vendre-la per primer cop. Els beneficis aniràn destinats a tres entitats privades de finalitats benèfiques relacionades amb la lluita contra el càncer i al suport de les persones en situació d'exclussió social. Tot plegat, parlarem amb Manolo García d'aquesta exposició artística amb finalitat social.

A WONDERGRAMA el Pep Gorgori ens farà un petit homenatge al compositor Benjamin Britten en motiu del centenari del seu naixement. Un home que va dedicar la seva vida a la lluita per les llibertats i per la causa pacifista, fet que va quedar reflectit en tota la seva obra. Parlarem doncs de com defensa la pau en les seves partitures, de quins problemes polítics va haver d'afrontar en l'època d'entreguerres i la guerra freda, de quin paper tenen els nens en la seva obra, i també de com va afrontar la seva homosexualitat en la seva época tan difícil.

A TRAVESSANT EL 7È ART la Conxita Casnovas ens porta les estrenes d'aquesta setmana entre les que destaquen les pel.lícules espanyoles com 'La por' de Jordi Cadena i 'La hermandad' de Julio Martí Zahonero. Tanmateix parlarem de la biopic francesa 'Camille Claudel, 1915' del director Bruno Dumont.

Al WONDERWOMAN d'avui la M.Angels Cabré tirarem del fil de la vida de la fotografía i pintora Dora Maar. La seva familia s'oposava aferrissadament a la relació amb Picasso perquè deien que ella tenia talent i que l'artista eclipsaria i la portaría per mal camins. Molt desencaminats no van anar.

veure més sobre "Wonderland - Manolo García, artista polifacètic presenta el seu "jo" pintor" veure menys sobre "Wonderland - Manolo García, artista polifacètic presenta el seu "jo" pintor"

Els últims 1.236 programes de Wonderland

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios