Wonderland   Wonderland - 31 d'octubre 2013 31/10/2013 58:42

Al Wonderland d'avui rebrem al director Miquel Murga i a les actrius Núria Hosta i Aïda Flix, part de l'equip que fa posible l'obra 'Divorci!' que s'estrena aquest divendres al Teatre Gaudí. Els artífex d'aquesta comèdia ens faràn un tast de l'univers dels casaments i les separacions dels famosos , de les polèmiques i picabaralles que s'hi produeixen i de les informacions sensacionalistes que acostumen a donar els mitjans de comunicació.

A WONDERWOMAN, la M Angels Cabré ens endinsarà en la vida de Susan Sontag. L'escriptora newyorkina que va dedicar la seva vida a la literatura i l'assaig fins que la leucèmia se la va endur als 71 anys. Lluitadora i inconformista, sempre va ser considerada una dona amb pensaments radicals, de vida intensa. Mare del David Riff, el seu propi editor, i amant de dones com la fotógrafa Annie Leibovitz, sabrem quin era el motor que va propulsar la seva obra i la seva vida.

A continuació tindrem el gust de parlar amb Pere Gené sobre el projecte crowfunding per la prodcció del seu nou disc, ¿Boomerang¿ . El fundador del mític grup de rock 'Lone Star', ara en solitari, vol marcar un punt d'inflexió en la relació que l¿ha unit sempre als seus fans i amics en aquest nou álbum. La producció 'Boomerang' està essent posible gràcies a les aportacions obtingudes pel portal Verkami, que financiaràn per complert el projecte.

A WONDERGRAMA el Pep Gorgori ens farà tremolar de por! Com és la nit de Tots Sants farem una repassada per la música de por i els personatges diabòlics. Escoltarem bruixes, bruixots, esperits que tornen del més enllà... Amb música de Mozart, Berlioz, Purcell... i fins i tot alguna banda sonora de John Williams!

A TRAVESSANT EL 7È ART, la Conxita Casanoves ens porta les estrenes d'aquesta setmana entre les que destaca l'esperada reaparició d'Elijah Wood a 'Grand Piano' i l'últim llargmetratge de David Trueba 'Vivir es fácil con los ojos cerrados'. A més de les altres pel.lícules que s'estrenen aquest divendres 1 de novembre.

Wonderland
Más opciones