Wonderland   Wonderland - 6 de maig 2013 06/05/2013 50:58

"PEPET I MARIETA", el líder del grup musical de les terres de l'Ebre Josep Bordes ens porta les cançons del darrer disc que presentaran dijous a la Sala Music Hall de Barcelona. A "lo món d'un mos" reivindiquen que menjar-se lo mon d'un mos deixerà de ser una utopia, que el Paradís existeix i si no, el construim. Ii que si hi ha alguna cosa que no ens agrada, podem dir fàcilment "Bon vent".

REPORTATGE LLIBERTAT: Fem un mos teatral a l'obra d'un autor gens políticament correcte. Una peça desconeguda de Santiago Rusiñol, que reflexiona com a través de "pensar-dir-fer" es descobreixen als falsos progressistes. Es Llibertat, l'obra que es representa a la Sala Petita del Teatre Nacional, que ens fa pensar sobre el possible xenòfab o reaccionari que portem dins. La Montse Soto n'ha fet un mos.

L'HORA DEL TE: Carmen Alcaraz ens proposa fer un mos sòlid i líquid que ja tastaven molts segles enrere els monjos i les monges, l'experiència desl quals l'han deixat refelctida als seus receptaris.

AIXÒ ÉS ART: L'art sempre es nodreix de la globalització. Ara és el torn de fer un mos al resultat de la cuina de Recife, al Brasil i de Barcelona, a través d'una interessant proposta que engloba diferents disciplines música, fotografia, il.lustració...Pilar Sampietro ens porta Circuito Abierto.

Wonderland
Más opciones