Wonderland   Wonderland - 26 de juny 2013 26/06/2013 51:46

LA BANQUETA, al Poliorama. Vladimir, Ricard Borràs i Pau, Pep Ferrer són dos pianistes que porten vint anys tocant plegats, immersos en un món de suposades bones relacions. Però salta la guspira quan ningú, ni ells mateixos s'ho esperen. els fantasmes alimentats durant dues dècades surten dels amagatalls i arrastren els dos pianistes a la batalla.

ENTREVISTA MIREIA ROSÀS, directora del Projecte Rosa's Craft. Mireia és neta d'un industrial tèxtil. Ara fa uns anys va idear Lola Botona, perquè volia reivindicar els antics oficis, la funció de cosir i fer mitja, de crear amb fil i agulla. Ara, amb la intenció de recuperar aquest vell ofici de cosir, adaptant-lo a les noves tecnologies i tendències actuals ha creat Rosa's Craft. Però també és un projecte solidari perquè vol formar dones en perill d'exclusió social per ajudar-les a introduir-se en el difícil mercat laboral, a través d'un ofici.

EL LABERINT: Amb Jordi Corominas. Amb ell travessarem miralls literaris, mitològics pictòrics i polítics per cercar en aquest darrer programa l'essència de FER PICNIC, tant habitual en els mesos d'estiu.

Wonderland
Más opciones