Wonderland   Wonderland - 16 d'abril 2013 16/04/2013 52:15

'Leer y escribir en femenino', nou llibre de Ma Ángeles Cabré. Un amè passeig pels camins que van portar a la literatura escrita 'en femení', on fa referència a les vicissituds que al llarg de la història les dones han hagut de passar per tenir accés a la literatura. Aquesta és la proposta del llibre sobre el qual ens parlarà avui Ma Ángeles Cabré.

'Els feréstecs' al Teatre Lliure. Escrita i estrenada al 1760, 'Els feréstecs' és una de les obres mestres de Carlo Goldoni. Una guerra de sexes entre el conservadorisme obtús dels homes i la liberalitat humanista de les dones, entre misantrops i filantropes. Marta Orquín ha vist l'obra que es presenta a Barcelona fins al 19 de maig i ens n'explicarà tot.

Festival de Cap Roig 2013. Elton John, Diana Krall, Manel i Pablo Alborán són només alguns dels artistes que participaran aquest any d'un dels festivals més importants de Catalunya. Montse Soto ha parlat amb Julio Guiu, director del Festival, que comentarà les novetats més destacades d'aquest esdeveniment que tindrà lloc del 20 de Juliol al 16 d'Agost.

L'art d'escriure. Jordi Muñoz parlarà sobre el món dels adjectius amb Helen Gilboy, professora d'escriptura de l'Ateneu Barcelonès. També sentirem el relat 'Origen', de Rubén Gozalo, guanyador del concurs d'aquesta setmana.

Wonderland
Más opciones