Wonderland   Wonderland - 26 d'octubre 2014 26/10/2014 55:23

ENTREVISTA: Us agraden els relats amb gust de crim? Laura Gonzalez, directora del programa de Radio 3 de RNE "Todos somos sospechosos", és la nostra convidada. Parlarem sobre el llibre que porta el nom del seu programa, d'antologia criminal.

 

ELLES TENEN LA PARAULA: M. Angels Cabré ens porta moltes recomanacions culturals de mans femenines... EL llibre de Virignia Woolf, "Paseos por Londres"; la pel·lícula "La violeta se'n va anar al cel, d'Andrés Wood, sobre la vida de la cantautora Violeta Parra; les obres teatrals "Krum" i "El crosta", dirigida per Carme Portaceli al Teatre lliure de Gràcia; la passió segons Carol Rama al MACB; i el proper concert de Lady Gaga al Palau Sant Jordi. 

WONDERGRAMA: Ja noteu la febre de dissabte a la nit? Al Wondergrama parlem de sexe a la música clàssica. En voleu saber més? No us perdeu la secció de Pep Gorgori! 

EL LABERINT: Òrgies literàries. Parlem del banquet de Trimalció del Satiricón de Petroni, de la festa de Hemingway, de la senyora Dalloway i de la festa inicial de "Últimas tardes con Teresa".

Wonderland
Más opciones