Wonderland   Wonderland - 28 de novembre 2013 28/11/2013 58:17

El Wonderland d¿avui rebrem al cantautor basc Jabier Muguruza. Després de 20 anys damunt dels escenaris interpretant els seus propis temes carregats de sensibilitat i lucidesa ve a presentar-nos el seu 13è disc `Beste Hoguei¿. Un àlbum de deu temes on Muguruza navega entre l¿actualitat i la tradició.

A WONDERWOMEN la Ma Àngels Cabré ens aproparà al cantó més humà de la dona més coneguda a Hollywood en tots els temps, Marilyn Monroe. Una noia rossa irresistible amb aparença de tonta, tot i que el seu grau de coeficient intelectual superava al del propi Albert Einstein, que es va convertir en una talentosa actriu cómica, cantant i model. Tot plegat, sabrem perquè va tenir una vida tant curta diva ecléctica de la gran pantalla.

A WONDERGRAMA, el Pep Gorgori ens parlarà del monument del Romanticisme escrit per Schubert sobre poemes de Wilhem Muller, ¿Viatge d¿hivern¿. Aprofitarem l¿arribada del fred per parlar de la cosa aquella de l'amor, el desamor, la solitud, la naturalesa que acompanya el sentiment ferit, la reflexió sobre un mateix, la incertesa... De tots els tòpics de la pintura i la literatura romàntiques, en un cicle de 24 cançons.

A TRAVESSANT EL 7È ART, la Conxita Casanovas ens porta les estrenes de cinema més destacades d¿aquesta setmana. Ens parlarà del thriller de Ridley Scott, `El consejero¿ veurem un allau d¿aparicions d¿estrelles en el repartiment: Brad Pitt, Javier Bardem, Cameron Diaz, Penélope Cruz¿ I del thriller `Viral¿, una producció espanyola dirigida per Lucas Figueroa.

Wonderland
Más opciones