Wonderland Ràdio 4

Wonderland

Dissabte i diumenge de 15.00 a 16.00 hores

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.14.0/js
  • Wonderland - 23 d'abril 2013

Wonderland - Homentage al dia del llibre a Catalunya: 'els contes de la cultura'

23 abr. 2013

Al Wonderland fem l'especial de San Jordi presentat per Rosa Gil i Jordi Coromines, poeta, escriptor i col·laborador del Wonderland amb l'espai Laberint. En homentage al dia del llibre a Catalunya el nostre fil conductor serà 'els contes de la cultura'.

Obrirm el programa amb Espido Freire, que recentment ha publicat Los malos del cuento, llibre en què analitza grans personatges de la literatura universal per identificar quins són i com actuen els temibles, però fascinants vilans.

Les nostres companyes de cultura dels serveis informatius de Radio 4 Laura González, Montse Soto i Marta Orquin ens explicaran com han anat els esmorzars literaris, les signatures dels autors i les anècdotes lideraries més curioses d'aquesta jornada commemorativa del literatura i la cultura.

A continuació entrevistarem a David Cirici, guanyador de la XXI Edició del Premi EDEBE de literatura infantil i juvenil, amb la novel·la Molsa, i a Jesús Carrasco, nou talent FNAC de literatura, amb Intempèrie.

A la secció l'Art d'escriure rebrem la visita de Flavia Company, que recentment ha publicat No em ratllis (Cruilla), un recull de 91 microrelats en cada un dels quals s'utilitza una frase feta en sentit literal, cosa que provoca efectes sorprenents. Jordi Muñoz i Pau Pérez, directors de l'Ateneu Barcelonès, l'acompanyaran al programa.

Per finalitzar aquest dia tan intens no podíem deixar de valorar els escriptors que col·laboren setmanalment amb Wonderland, per això sentirem el relat guanyador de la setmana, llegit, com sempre, pel seu autor.

veure més sobre "Wonderland - Homentage al dia del llibre a Catalunya: 'els contes de la cultura'" veure menys sobre "Wonderland - Homentage al dia del llibre a Catalunya: 'els contes de la cultura'"

Els últims 1.104 programes de Wonderland

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios