Wonderland   Wonderland - 22 de novembre 2014 22/11/2014 55:28

Entrevista: El teatre Acadèmia presenta un cicle sobre la immigració amb dos textos: “Drac d’Or”, un dels èxits de la temporada, i “Lampedusa Beach”, una creació visionària que avançava el drama humà que es viu actualment a l’illa del Mediterrani. Les representacions es fan en paral·lel, en funcions de tarda i nit, però comparteixen temàtica, direcció i una actriu. “Drac d’Or” és una comèdia àcida on els personatges femenins són representats per homes i els masculins per dones; els joves, per adults i els adults per joves. “Lampedusa Beach” narra la història de la Shauba, una immigrant africana que s’ofega a prop de la costa de l’illa, quan emprèn el viatge cap a Europa. Entrevistem a Mingo Ràfols, Òscar Molina i Bàrbara Roig, protagonistes de les obres. 

L’Art d’Escriure: A Jordi Muñoz l'acompanya Olga Jornet, professora de l'Escola d'Escriptura i també una de les integrants de l'equip de "Revista de Letras", un dels magazines culturals i literaris digitals amb més presència i de qualitat que hi ha actualment. Olga ens parla de "La significació" en el conte, però extensible a tota la narrativa, posant èmfasi en el fet que els detalls més mínims són els que ens obren la porta a les diferents dimensions del text. El relat guanyador de la setmana és “Otra oportunidad”, de Lola Sanabria.

L’Hora del Te: Aquest cap de setmana és el "Film and Cook", el festival de cine i gastronomia. Amb la nostra experta en matèria culinària, Carmen Alcaraz, fem un repàs dels millors documentals gastrònomics, com “Super Size me” i “Food Inc”.

Wonderland
Más opciones