Wonderland   Wonderland - 7 de desembre 2014 07/12/2014 53:50

Entrevista: Ens acompanya Kati Sanchez, directora del Centre Cívic Golferichs de Barcelona que commemora el 25è anviersari. El centre és un referent en la difusió de la cultura de proximitat de la ciutat, ja que mou uns 70.000 usuaris de totes les edats cada any. Entre el 10 i el 13 de desembre, el commemora el seu aniversari amb la redescoberta de la seva història com un dels elements protagonistes. L’edifici que va ser escola de monges, va resistir l'especulació immobiliària dels anys 70 i va ser defensat pels veïns de l'Eixample, que amb el temps se l'han acabat fent seu.

Wondergrama: Sabeu que són les "ensaladas"? Són obres que barregen temes, instruments, veus i, fins i tot, idiomes. A més, a estones els cantants imiten sons de la natura o d'altres instruments musicals. Mateu Fletxa, el Vell, va ser un músic reputat d'aquest gènere al s.XVI. Al Wondergrama recuperem la seva trajectòria, prácticamente desconeguda i també coneixem aquest gènere. 

El Laberint: Ens endisem en el món oníric amb el somni d’Endimió i el mite de Selena. Continuem parlant de “Lo somni”, obra mestra de Bernat Metge per després anar a parar a “Doctor Jekyll and Mr. Hyde”, de Stevenson, per parlar del somni com a inspiración. Finalment, no ens deixem pas l’antologia onírica de Federico Fellini, el director italià que va escriure i dibuixar tot allò que somiava.

Wonderland
Más opciones