Wonderland   Wonderland - 19 de març 2013 19/03/2013 52:52

Entrevista. Avui parlarem amb la cantant Silvia Comes, que torna a participar al Festival Barnasants 2013 i actua aquest dijous a Luz de Gas per celebrar el dia de la poesia. La cantant catalana ens presenta l¿espectacle Fuertes, en el que reivindica la poesia per a adults de Gloria Fuertes.

Reportatge. Marta Orquin ens parlarà sobre l¿Onada, obra que es presenta fins al 7 d¿abril al Teatre Lliure de Barcelona. L¿obra es basa en un experiment real de Ron Jones que, per explicar al funcionament de la societat nazi dels anys 30, obliga els seus alumnes a seguir unes normes estrictes durant algunes setmanes amb l¿objectiu de mostrar que fàcil és convertir-se en part d¿un aparell totalitari.

Todos somos música. Reportatge de Montse Soto. Més d¿un centenar de músics i cantants es reuniran per primer cop aquest divendres a l¿Auditori al concert solidari ¿Todos somos música¿, en benefici de DINCAT, grup que treballa amb persones amb discapacitat.

L¿art d¿escriure. Jordi Muñoz ens parlarà sobre l¿ofici d¿escriptor. També sentirem el microrelat ¿Trinchera¿, de Juancho Plaza, guanyador del concurs de la setmana passada.

Wonderland
Más opciones