Wonderland   Wonderland - 17 d'octubre 2013 17/10/2013 58:25

Al WONDERLAND d'avui parlarem dels somriures i les llàgrimes que afloren les manifestacions culturals. És per això que començarem el programa amb le Silvia Luchetti, el Joan Crosses i la Noemí Gallego, els protagonistes del supermusical 'Sonrisas y Lágrimas' que porta mig segle despertant emocions a tot el món. L'adaptació espanyola de Jaime Azpilicueta del llibret de Richard Rodgers i Oscar Hammerstein II ha estat vista per més de 500.000 espectadors. Després de tres anys de gira, l'espectacle 'Sonrisas y Lágrimas' s'afinca al Teartre Tívoli, on donarà de nou el tret de sortida a la gira per Espanya.

Al WONDER WOMAN d'avui la MªÀngels Cabré ens parlarà de les corbes femenines més desitjades del cinema dels quaranta i cinquanta, de l'AVA GARDNER. Ens explicarà des el seu do pel cant, la seva ristra d'exmarïts, la seva passió pel flamenc¿ a la seva intolerancia a les begudes fortes. Tot plegat, parlarem de com aquella filla d'un granjer de Carolina del Nord esdevingué estrella de Hollywood, i com aquesta preciosa estrella, es va anar amagant per apagar-se.

A WONDERGRAMA en Pep Gorgori ve a parlar-nos de la relació dels felins amb la música clàssica. Els gats han estat font d'inspiració i protagonistes de més d'una cançó. Avui sabrem per què.

A TRAVESSANT EL 7è ART, la Conxita Casanovas ens farà un balanç del Festival Internacional de Sitges d'aquest any des de la seva propia experiencia. Allà entrevistarà al director del festival, Àngel Sala, per saber quines són les millors propostes de terror del Festival d'aquest any, entre les que destaca la gran pel.lícula 'Only lovers left Air' de Jim Jarmusch.

Per acabar, a 'la recomanació del cap de setmana' ens sorprenda amb 'Todas las mujeres' del director Mariano Barroso.

Wonderland
Más opciones