Wonderland   Wonderland - 29 de maig 2013 29/05/2013 52:33

ENTREVISTA: "La meva Ismènia" a la Seca-Espai Brossa. Hernann Bonnin, director i responsable del teatre i Mingo Rafols, protagonista. "La meva ismènia", d'Eugène Labiche retrata una siutació quotidiana, amb poètica i sàtira de vodevil. Un pare molt gelós no vol que la seva filla, de 28 anys es casi i li espanta els pretendents. Però n'hi ha un, avalat per la Tieta, que és molt rica, que li posarà les coses difícils a aquest pare.

REPORTATGE: Presència catalana a la Biennal de Venècia. el retrat del paper de l'art en situació de crisi sistèmica enquè estem immersos és el què vol mostrar la peça que representa Catalunya a la Bienal de Venècia. Des de demà, a aquest certàmen, un dels més importants d'Europa, hi podrem veure la Nau del Cantieri Navale, unes drassanes marítimes de 380 metres quadrats. Amb aquesta instal.lació, batejada amb el títol de "25%", els seus creadors, l'artista visual Francesc Torres i la cineasta Mercedes alvarez volen mostrar la crua realitat. La montse Soto fotografia la crònica.

REPORTATGE: Llibre "La cuina dels cartells modernistes", de Carles Gaig amb textos de Daniel Giralt-Miracle. Un llibre per degustar històricament i visualment repassant un dels fenòmens de comunicació massiva, com és el cartell, que va evolucinar la comunicació visual a Europa i Amèrica, des de les darreries del segle 19, a través de la cuina. El retrat cultural el fa l'Agnés Batlle.

SECCIÓ EL LABERINT. En literaura no és difícil fer un retrat de personatges que porten les seves passions als extrems més impensables, que ho arrisquen tot, fins i tot la vida. Jordi Corominas ens parlarà de Penelope, del personatge de Werther, de Goethe, de Marialnela, de Perez Galdos i de Teresa, del llibre Ultimas tardes con teresa, de Juan Marsé.

Wonderland
Más opciones