Wonderland   Wonderland - 5 de juny 2013 05/06/2013 53:01

ENTREVISTA GRUP "SEIS PÁJAROS DE UN TIRO". Entrevistarem al Miquel Galceran, Anna Torne i Víctor Morató, tres dels integrants d'aquest grup. Ens presenten l'espectacle "Donde pasan nadas". Seis pájaros de un tiro és un projecte musical basat en cançons d'autor amb pinzellades de jazz, bossa nova i fusió, A donde pasan nadas, aturen el temps per crear un espai buit on els protaognistes són l'absurd i el no res. Un concert teatralitzat on s'enllacen les cançons a través de la poesia, la dansa i el circ reflexionant sobre la necessitat de tenir, la soledat, latristesa i la pèrdua. Presenten "Donde pasan nadas" divendres 7 de juny a les 22h al Teatre La Sala de Rubí, a Rubí.

REPORTATGE EXPOSICIO CCCB "PASOLINI-ROMA". Els qui coneixien Pier Paolo Pasolini asseguraven que no es frenava davant de cap obstacle i que no hi havia res que el pogués aturar. L'escriptor i cineasta italià va tenir una relació molt especial amb la ciutat de Roma. Al Centre de Cultura Contemporania de Barcelona podem veure la mostra Pasolini-Roma un lloc que no va ser tan sols un decorat o un senzill lloc de residència, sinó que va suposar una gran història d'amor, amb decepcions i sentiments barrejats de passió i d'odi. La Marta Orquin s'ha passejat per la mostra i no es deixa res important per explicar.

MIRALL SONOR. Consol Sáenz ens presenta l'actualitat dels Festivals Musicals de casa nostra.

EL LABERINT, amb Jordi Corominas. Descobrint Passolini. Ja hem vist algunes de les qüestions més destacades de l'exposició de Passolini al CCCB. Jordi Corominas creu miralls amb la mostra i ens descobreix moments destacats de la vida d'aquest cineasta i escriptor, des dels seus inicis a Roma fins la seva mort a Ostia. Veurem també com al llarg de la seva vida el seu discurs es va endurint tant a pel·lícules com a articles.

ANTONIO MUÑOZ MOLINA: ha guanyat el Príncipe de Asturias de las Letras. El guardó distingeix el compromís literari i essagístic de l'autor d'obres com ara "El jinete polaco", "Sefarad", i la darrera "Todo lo que era sólido". Amb Jordi Corominas, que té bona relació amb l'escriptor i coneix molt bé la seva obra, parlarem de la trajectòria de Muñoz Molina i inclourem fragments d'una entrevista relitzada amb anterioritat.

Wonderland
Más opciones