Wonderland   Wonderland - 30 de maig 2013 30/05/2013 52:17

ENTREVISTA: MARC DURANDEAU pel seu treball "Pirineus 13": Marc Durandeau és un artista d'Esparreguera que després de guanyar un concurs de nous talents va marxar als EEUU i va treballar per artistes com Chayane (un tema seu va ser número 1 de totes les llistes i molt premiat). Ara fa uns anys va tornar a Catalunya i ens presenta "Pirineus 13", un treball amb 11 històries que van del góspel al soul, algunes d'elles denominades "Cançons d'acció", composades i arranjades des del Pallars durant el passat hivern. Marc Durandeau ha fet un treball reflexiu i intimista que versa sobre la idea que "això es pot fer millor". L'àlbum acaba de sortir a la llum a través del mecenatge de Verkami.

REPORTATGE: placa turca-barcelona poligon de creació: Un reportate de Montse Soto: un col.lectiu d'artistes emergents de l'Escola Massana han reconvertit una antiga Impremta de la Verneda en un espai expositiu autogestionat per difondre els seus projectes. Plaça Turca-Barcelona Polígon de Creació és el nom que rep aquest nou centre d'art.

SECCIÓ SEVENWONDER, amb Víctor Farradellas: 3 són els temes que proposa avui Victor Farradellas: 1.- El Wikileaks de la guerra civil. L'arribada desl consols nord-americà i soviètic just abans de la guerra civil a Barcelona van influir en les polítiques catalanes. 2.- Monedes mil.lenàries a Australia. han fet aquesta troballa que fa replantejar l'orígen dels primers pobladors al continent. 3.- Exercici de memòria històrica a Viena. això és el que fa aquesta capital, revisant el nom de més de 4.000 carrers. N'hi ha molts que es vinculen amb el nazisme.

SECCIÓ TRAVESSANT EL SETÈ ART, amb Conxita Casanovas. Destacarem l'estrena d'Hijo de Caín, amb Jose Coronado, María Molins, David Solans...i entrevistarem a Julio Manrique, un altre dels protagonistes. Parlarem de diverses qüestions cinematogràfiques: una de bona: l'estrena aquest vespre a TVE1 de la miniserie de 2 capítols dirigida per Agustí Villaronga "Carta a Eva", sobre el viatge d'Evita Peron a Espanya. I l'altra, dolenta: tanca el Cinema Urgell, de Barcelona.

Wonderland
Más opciones