Wonderland Ràdio 4

Wonderland

Dissabte i diumenge de 15.00 a 16.00 hores

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.14.0/js
  • Wonderland - 21 de maig 2013

Wonderland - Els cabarets metafísics de la cultura

21 maig 2013

YAACOBI &LEIDENTAL, un cabaret metafísic. entrevistarem a Roger Pera, Itamar Yaacobi, i Lola Dorado, Rut Shajash.

Als 40 anys, Itamar Yaacobi decideix que ha arribat el moment de viure la vida. Com a primera passa, trenca de forma malvada l'amistat amb el seu únic i gran amic David Leidental. La segona iniciativa és trobar una dona. al carrer pren consciència _pel seu cul- de l'existència de Rut Shajash, Super Popmpis, que és una pianista i accepta a prendre un cafè amb ell. Tot va tant bé que es cases. L'amic, Leidental vol reprendre l'amistat. Com? Regalant-se com a present de casament. L'obra es representa al Teatre Raval de Barcelona fins el 26 de maig.

IL TURCO IN ITALIA. El Liceu representa per primera vegada a la seva història aquesta òpera de Rossini estrenada al 1814 a Milà. es una comèdia bufa en dos actes, en versió moderna que remet als anys 50 de Fellini i gags que tracten d'utilitzar el codi de l'època i alhora se'n riu d'ells. Es un reportatge de la Marta Orquín

GRUP RUIDOBLANCO.Salva Codinach ens presenta el darrer treball de Ruidoblanco, "EL HOMBRE QUE HABITA EL MUNDO", en el què exhibeixen la seva particular forma de descriure emocions i que han tirat endavant gràcies al Crowdfunding.

L'ART D'ESCRIURE. Jordi Muñoz i Helen Gilboy ens presentaran avui "les enumeracions" i escoltarem el relat guanyador Éxodo, de Ruben Rojas:

Nosotros, la tripulación de cabina, sabemos que esta primera noche va a ser la peor. Hemos dado a los niños una cena ligera para que duerman sin sobresaltos. Pero algunos ni han probado bocado. Los hay que lloran en silencio y los que se giran enfadados. No entienden por qué no están aquí sus padres y a nosotros nos toca explicarles. Yo miro de reojo por la ventanilla mientras consuelo a una niña. Nadie duerme. La Tierra, ya muy lejos, es una almendra pelada y seca, y el cielo, por la angustiosa cercanía del sol, un último fogonazo sobre los párpados.

veure més sobre "Wonderland - Els cabarets metafísics de la cultura" veure menys sobre "Wonderland - Els cabarets metafísics de la cultura"

Els últims 1.112 programes de Wonderland

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios