Wonderland   Wonderland - 30 d'octubre 2013 30/10/2013 58:15

Al Wonderland d'avui creuarem miralls amb el Paco Zarzoso i la Lola López. Els dos cofundadors de la 'Companyía Hongaresa' ens visiten en motiu de la celebració del 20è aniversari de la compañía a la Sala Becket. L'obrador internacional de dramatúrgia acull 'Sala Primavera', l'obra escrita a quatre mans entre Paco Zarzoso i Lluïsa Cunillé; a més d'un taller de dramatúrgia i poesía i una classe conversa sobre l'origen del teatre, portades totes dues per Zarzoso. Els nostres convidats ens explicaràn quin ha estat el camí que han seguit amb 'la Hongaresa' per arribar a aquests 20 anys de vida entre bambalines.

També tindrem el gust de poder parlar amb Moisès Sala, el fundador i director de 'The Gospel Viu Choir', la primera formació de góspel que actuarà al Teatre Nacional de Catalunya en tota l'història del TNC. El 5 de novembre presenten l'espectacle 'NON STOP GOSPEL' un projecte trepidant i innovador que fan possible 90 cantants que procedeixen, a dia d'avui, de 30 poblacions d'11 comarques catalanes, 5 músics i 1 dancer. Tot plegat, ens farà un tast d'un espectacle que va més enllà de les actuacions als escenaris i que busca també a través de Gospel Sense Fronteres, un projecte d'acció solidària a favor de la infància.

A MIRALLS SONORS, La Consol Saenz ens portarà als festivals solidaris i alternatius amb més embrenzida de l'actualitat. Propostes creatives dins d'un escenari emergent sensibilitzat i actiu per la millora d¿un entorn sostenible en molts àmbits.

En EL LABERINT, el Jordi Corominas ens parlarà d'una de les paradoxes més grans de l'història de la literatura: l'existència d'escriptors cecs. Sabieu que Homer era cec? Parlarem dels grans escriptors, que malgrat aquest problema, van sortir tiomfals en la seva tasca literària com Borges, Galdós i Milton.

Wonderland
Más opciones