Wonderland Ràdio 4

Wonderland

Dissabte i diumenge de 15.00 a 16.00 hores. Dilluns de 01.00 a 02.00 hores

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • Wonderland - 22 d'octubre 2013

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

Wonderland - Creuarem 'Desiertos' amb la directora Anna Sarrabio i l'actriu Carla Ricart

22 oct. 2013

Al Wonderland parlarem de "Desiertos", d'Almeria Teatre. L'obra de Josep Pere Peyró traça una comèdia aparentment realista en l'inici, que poc a poc es va transformant i creant un món on l'inversemblant s'apodera amb naturalitat dels personatges i de les accions en un giravolt ple de sorpresas. Per parlar-ne ens visitaran la directora de "Desiertos", Anna Sarrabio i l'Actriu Carla Ricart.

A PROPOSTES MERAVELLOSES parlarem de l'opertura de la temporada 2013-2014 del MNAC amb tres figures de pes: Tàpies, Joan Colom i Fortuny. La nova direcció de Pep Serra aposta per dues exposicions retrospectives de gran format protagonitzades per Antoni Tàpies i el fotògraf Joan Colom. Tanmateix, dona cabuda a un monogràfic de 'La batalla de Tetuán' de Marià Fortuny, entre d'altres projectes per la nova temporada del MNAC.

A WONDERLOOK l'Anna Martínez ens parlarà de com es veu la rivalitat al cinema a través del personatges. Des de la rivalitat odiosa de les famílies Capulleto i Montesco de 'Romeu a Julieta', passant per la rivalitat de vida o mort de 'El séptimo sello' de Berman, la rivalitat entre els músics com Motzar i Salieri a 'Amadeus', fins a la rivalitat cruel entre companyes per ser les primeres dins del món de la dansa de 'Cisne negro'.

I conclourem amb L'ART D'ESCRIURE amb Jordi Muñoz i l'Helen Gilboy, professora de l'Escola d'Escriptura, parlarem de les figures retóriques, en especial de la sinestèsia i de l'hipàl.lage, que ajuden a enriquir els nostres textos. I escoltarem el relat guanyador del concurs "Resistencia inútil" de Rafael Olivares.

veure més sobre "Wonderland - Creuarem 'Desiertos' amb la directora Anna Sarrabio i l'actriu Carla Ricart" veure menys sobre "Wonderland - Creuarem 'Desiertos' amb la directora Anna Sarrabio i l'actriu Carla Ricart"

Els últims 1.237 programes de Wonderland

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios