Wonderland   Wonderland - 21 de desembre 2014 21/12/2014 55:55

Reportatge: La sala Beckett torna ha reprogramar l'obra teatral "Vells Temps", sota la direcció de Sergi Belbel. Els actors Carles Martínez i Míriam Alamany I el mateix Belbel ens acompanyen! Podeu gaudir d'aquesta producció fins el 15 de gener! 

 

Wondergrama: Les cantates de Nadal de Johann Sebastian Bach narren la història bíblica del Naixement de Jesucrist. Amb una varietat de recursos musicals que només Bach és capaç de presentar amb aquesta mestria, es basteix un veritable monument de la història de la música de tots els temps. 

 

El Laberint: Jordi Corominas ens presenta el seu llibre “Barcelona 1912, El Caso Enriqueta Martí”. Als finals de febrer de 1912, la desaparició de la nena Teresita Guitart va descobrir la figura d'Enriqueta Martí, una pobra dona que es va convertir en un monstre criminal de primera magnitud que, segons la premsa, assassinava a molts nens, comerciava amb les grans famílies de la ciutat. Tot plegat, una llegenda negra que va morir a la presó i va sobreviure en la imaginació col•lectiva.

Wonderland
Más opciones