Wonderland   Wonderland - 10 d'octubre 2013 10/10/2013 58:28

Al Wonderland d'avui ballem boleros amb una parella de luxe, Víctor Ullate. El coreògraf i els seus ballarins acaben d'aterrar al Teatre Victòria amb 4 coreografies: Bolero, Seguiriya, Tres i Après Toi, per conmemorar el 25 Aniversari de la seva companyía. L'estrena absuluta serà Bolero, de les 7 funcions úniques que faràn, ambientada als anys 20 i construïda amb la música de Maurice Ravel.

A WONDERWOMAN farem el nostre particular homenatge a Mercè Rodoreda en el mateix día de l'aniversari del seu naixement, amb M. Àngels Cabré. Parlarem de la importància de les seves obres: "Aloma", "La plaça del diamant" i"Mirall Trencat". I de com el jardí i les flors van tenir un pes tan important a la seva obra i la seva vida.

A WONDERGRAMA, amb el periodista i musicòleg Pep Gorgori, retrem homenatge al compositor italià Giuseppe Verdi. Un geni que va compondre obres que encara avui dia formen part de la nostra banda sonora. "La marxa triomfal d'Aïda", "Libiamo de la Traviata" o "l'Ave Maria d'Otello".

I finalment, a TRAVESSANT EL SETÈ ART, el cineasta Albert Serra estrena avui al "Temporada alta" de Girona el seu treball guardonat al Festival de Lugarno pel treball "Història de la meva Mort". Ell serà el convidat de la secció Travessant el Setè Art, amb Conxita Casanovas, que ens portarà algunes de les estrenes més destacades d'aquest cap de setmana, que són molt i molt bones.

Wonderland
Más opciones