Wonderland   Wonderland - 7 de novembre 2013 07/11/2013 58:27

Al Wonderland d'avui rebrem a Valentí Figueres, el director de la road movie histórica 'El efecto K. El montador de Stalin'. Ens explicarà com va sorgir aquest documental que s'estrena aquest divendres 8. Una pel.lícula que ens transporta als orígens del cinema i les utopíes a partir de les filmacions amateurs deMaxime Stransky, un personatge ficticci creat a partir de botxins d'històries reals.

A WONDERWOMAN la Ma. Àngels Cabré ens transporta a l¿intensa vida de la Bella Otero. Coneguda també com a Carolina Otero, va ser una de les ballarines, cantants, actrius i cortesanes més destacables de la Bélle Époque francesa. Gallega afincada a França, va fer-se passar per andalusa i gitana per donar l'exotisme que necessitava el seu personatge per arribar a la fama.

A WONDERGRAMA, el Pep Gorgori ens farà un recorregut per la música clàssica més peculiar, on les partitures i les emocions es personalitzen en les històries reals dels compositors. En especial ens parlarà de les sopranos que no han sabut o pogut donar la talla en moments determinats.

A TRAVESSANT EL 7È ART la Conxita Casanovas ens apropa a la 3ª edició del Most, El Penedès Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava. També ens portarà les estrenes d'aquesta setmana, entre les que destaca el drama romàntic 'Stockholm' de Rodrigo Sorogoyen i Borja Soler i la comèdia 'Un cerdo en gaza' de Sylvain Estival.

Wonderland
Más opciones