Wonderland   Wonderland - 16 d'octubre 2013 16/10/2013 58:03

Al Wonderland d'avui parlarem de la tendresa, per això començarem amb l'espectacle "Goodbye Barcelona". Desprès de l'experiència i el gran èxit que va suposar la producció i programació de "La Vampita del Raval" la temporada passada, l'Ampar López, directora del Teatre del Raval ens explicarà perquè s'aposta de nou per la producció d' un gran musical "Goodbye Barcelona", una obra de gran contingut social que despertarà emocions. El musical va néixer a Londres i ara en podem veure la versió catalana. Està inspirat en la vida real dels brigadistes; voluntaris britànics i homes i dones d'arreu del món que van decidir unir-se a les Brigades Internacionals per a lluitar contra el feixisme durant la Guerra Civil espanyola. L'actriu Manoli Nieto i el corista David Mauricio ens faràn un tast d'aquest musical ple d'emotivitat.

Seguidament, coneixerem les protagonistes del doblet femení en el Premi Planeta a mà de la Montse Soto, que va estar ahir a la Gala. Clara Sánchez va guanyar la 62 edició del premi per "El cielo ha vuelto" i l'ex ministra de Cultura, Ángeles González-Sinde, va ser finalista en el seu debut en la narrativa d'adults per l'obra "El buen hijo".

A MIRALL SONOR la Consol Saenz ens parlarà de la iniciativa "Canciones contra el hambre" promoguda per la plataforma malaguenya Rock 'n' Magic. Els músics Quimi Portet, DCallaos, Xoel López i María Villalón grabaran un àlbum per dur a terme aquesta campanya musical solidària que recollirà diners pel Banc d'Aliments.

Finalment, a EL LABERINT amb Jordi Coromines seguim amb les pinzellades culturals-literàries de Barcelona per parlar de les plaques dels carrers que assenyalen l'indret on va néixer alguns dels grans personatges del món cultural, com ara Salvat Papasseit, Russinyol, Joan Miró, Serrat o Manolo Vázquez Montalban.

Wonderland
Más opciones