Wonderland   Wonderland - 5 de desembre 2013 05/12/2013 58:39

Avui tinrem la companyía de la Laia Aubia, una de les dues coordinadores del cicle EL DOCUMENTAL DEL MES. Organitzada per la productora Parallel 40, aquesta iniciativa pretén fer arribar el cinema documental a tothom portant una pel.lícula al mes a les sales de 40 ciutats de tots l'Estat i Santiago de Xile. La Laia ens presentarà 'El camí cap a Olímpia' el documental escollit per a projectar aquest desembre, grabat pel director alemany Niko von Glasow, un discapacitat escéptic de l'esport que farà un viatge físic i emocional al costat d'esportistes paralímpics que participen als Jocs Olímpics.

A WONDERWOMAN la Ma Àngels ens aproparà a la vida i obra de l'escriptora Anaïs Nin. El seu pare, músic cubà d'ascendència catalana de Joaquim Nin, la va abandonar amb nomès onze anys. Aquest fet va fer detonar l'escriptora que duïa dins, relatant la seva vida en 'Diaris d'Anaïs Nin'. Tot plegat, coneixerem en profunditat a aquesta autora de novel.les avant-garde en estil surrealista francès.

A WONDERGRAMA el Pep Gorgori aprofita el pont de la Immaculada Concepció que arriba per parlar-nos dels àngels que han marcat l'història de la música clàssica. D'aquell àngel que anuncia a Maria que donarà a llum el fill de Déu del qual molts compositors han posat les paraules, ja que la historia de la música sovint ha anat lligada a l'església. Per això farem un recorregut pels 'Ave Maria', des de la composició de Schubert fins a la del mateix Verdi.

Finalment, a TRAVESSANT EL 7È ART la Conxita Casanovas ens porta les estrenes més destacades de la cartellera d'aquesta setmana. Parlarà de l'esperada pel.lícula de terror 'Carrie', dirigida per Kimberly Peirce i de la comèdia espanyola 'Tres bodas de más' on podrem veure en el repartiment a Rossy de Palma, María Botto, Inma Cuesta, Paco León, Joaquín Reyes i Berto Romero, entre d'altres.

Wonderland
Más opciones