Wonderland   Wonderland - 14 de novembre 2013 14/11/2013 58:13

Al Wonderland d'avui tenim a dues de les 14 bandes protagonistes del Primavera Sound Touring Party, Standstill i Refree. Aquests dos grups d'indie de casa nostra ens explicaràn en què consisteixen aquests catorze dies voltant de gira per Espanya, Regne Unit i França en dos autobusos. Standstill i Refree, ens faràn un tast de les expectatives que volen assolir en el Primavera Sound Touring Party, una gira on la música en directe i la convivència entre músics s'agermana.

A WONDERWOMAN la Ma Àngels Cabré ens apropa a la primera dona que es va dedicar al seté art com a directora, Leni Riefenstahl. Malgrat el seu lligam a les produccions propagandistiques de l'Alemanya nazi va ser una dona moderna que va defensar els drets de les dones. Tot plegat, la Ma Àngels Cabré ens farà cambiar l'estereotip de feixista de Leni Riefenstahl pel de la primera dona que va estar darrere d'una càmera.

A WONDERGRAMA el Pep Gorgori ens parla d'Estudis, d'obres escrites no per ser escoltades, sinó perquè el músic desenvolupi determinades habilitats tècniquesamb seu instrument. Ens explicarà com sorprenentment obres repetitives i molt poc emotives han acabat éssent veritables obres de concert, com va passar amb els dels compositors Chopin, Bach o Liszt.

A TRAVESSANT EL 7È ART la Conxita Casanoves ens porta les estrenes en cartellera més interessants de la setmana. Des de l'esperada tornada de Woody Allen amb la comèdia 'Blue Jasmine' fins a l'estrena de Santi Amoedo, la comèdia ¿Quién mató a Bambi?.

Wonderland
Más opciones