Wonderland   Wonderland - 27 de març 2013 27/03/2013 52:23

Fil conductor: La pell

ENTREVISTA: Daniel Cros. Divendres actua al Barnasants presentant "Aquello era entonces, esto es ahora". Un disc de compromís amb un mateix, amb altra persona, amb una bona causa...tot plegat perquè la nostra vida sigui millor. La seva filosofia és aquí i ara, situant-se en el present.

REPORTATGE: EXPOSICIO JORDI BENITO A L'ARTS SANTA MÒNICA. Reportatge de Marta Orquín. L'artista Jordi Benito es va deixar sempre la pell en les seves accions radicals, salvatges que combinava amb la fragilitat. Aquesta versatilitat el portava a ser capaç d'emocionar i transmetre rebeldia amb les seves obres, com ens mostra l¿exposició a l¿Arts Santa Mònica.

TRAVESSANT EL SETÈ ART. La Conxita Casanovas destaca algunes pel·lícules que han avançat l'estrena avui per les festes de Setmana Santa.

EL LABERINT. Jordi Corominas ens explicarà que la desesperació o la creativitat portada a extrems, fa que els escriptors, sense entrar en la novel.la negra es sentin fascinats pels robatoris: d¿ànimes, de joies, d¿ombres. Robadors literaris, els protagonistes del Laberint de Jordi Corominas.

Wonderland
Más opciones