Wonderland   Wonderland - 20 de novembre 2013 20/11/2013 58:42

Al Wonderland d'avui ens venen a visitar el director Jordi Cadena i el jove actor Igor Szpakowski per presentar-nos 'LA POR'. El film, que va tenir una bona acollida a la presentació de la Seminci de Valladolid i en el BFI London Film Festival, s'estrena avui en els cinemes. Basat en la novel.la 'M' de Lolita Bosch, protagonista i director ens faràn un tast de l'història del Manel, un adolescent de vida aparentment normal i exemplar que es veu paralitzat per la por.

A continuació, a MIRALL SONOR, la Consol Saenz ens apropa a les millors propostes artístiques de l'actualitat. Festivals innovadors i creatius moguts per una bona causa. Un espai on la manifestació artística i cultural suposa un mitjà de comunicació i d'intercanvi per enriquir a les persones.

Finalment a EL LABERINT, el Jordi Coromines ve acompanyat del Jaume Cullell, músic, actor i periodista que ve a presentar-nos el seu llibre'El músic de l'americana vermella. Joan Viladomat i la Barcelona descordada dels anys 20.' Plegats farem un recorregut per la Barcelona dels anys 20, quan tot era xauxa: les dones fumaven i conduïen, els cafès tenien orquestra i en els teatres es feia striptease, boxa i circ. I aprofitant aquest ambient, Cullell ens farà un repàs de la vida del músic i compositor Joan Viladomat, un gran desconegut per al gran públic però creador dels populars temes musicals 'Fumando espero' i 'El tango de la cocaína'.

Wonderland
Más opciones