Wonderland   Wonderland - 16 de novembre 2014 16/11/2014 55:48

Entrevista sobre el cicle “Barcelona novel·la històrica”, comissariada per Enric Calpena. La novel”la històrica cada cop compta amb més adeptes. Herois de totes les èpoques salten de les enciclopèdies al món de la literatura, per nodrir un gènere que combina hàbilment la fidelitat històrica amb la fantasia i la ficció. “Barcelona novel·la històrica” està emmarcada en les activitats del Tricentenari i dóna protagonisme a la narrativa centrada en el 1714 i en la Guerra de Successió.

Wonderbox: Us sona “Breaking Bad”? És una de les sèries amb més èxit del moment. Víctor Faradelles ens porta anècdotes, secrets, punts de vista diferents de la sèrie... Si sou seguidors de la vida de Walter White, no us ho perdeu! 

Wondergrama: Amb Pep Gorgori parlem de l’òpera “Arabella”, en motiu del 150è aniversari del naixement d’un dels compositors més destacats del segle XX, Richard Strauss. Dilluns 17 novembre,  comencen al Gran Teatre del Liceu les representacions d’una de les seves òperes, “Arabella”, que avui ens servirà per repassar una mica la producció d’Strauss i també la del seu llibretista, el poeta Hugo von Hoffmanstal.

El Laberint: Jordi Corominas ens parla d’artistes amb sensibilitat femenina, com Stéphane Mallarmé, Luchino Visconti, Julio Llamazares i Julian Barnes.

Wonderland
Más opciones