Wonderland   Wonderland - 12 de desembre 2013 12/12/2013 59:55

Avui, amb la companyía de l'Agnès Batlle, parlarem amb el director Santi Vallpérez, que juntament amb Guillermo Barberà va fer possible el documental 'Buda, l'illa del Delta'. Un film poètic sobre el passat i el present de la vida a l'Illa del Delta que explica els canvis que ha patit aquest aiguamoll, un dels millors conservats d'Europa. Una pel.lícula produïda per Filmsnòmades durant tres anys de rodatge, reconeguda recentment amb el Premi Ciutat de Reus a la millor peli.lícula

A WONDERWOMEN la Ma Àngels Cabré ens dibuixa la vida de la pintora polonesa de l'art decó, la Tamara Lempicka. La talentosa amb el pinzell, especialment en retrats femenins i nuus, que va descobrir la seva passió per l'art amb nomès 13 anys en un viatge que va fer a Italia amb la seva àvia. Ifluenciada per Botticelli, Bronzino i el cubisme va ser ecléctica en la seva forma de percebre i viure la vida.

Totes les óperas tenen un desenllaç fatal, com les famoses tragèdies gregues. Però veritablement totes les óperas han de tenir un final fatal? El Pep Gorgori ens ensenyarà a WONDERGRAMA que també existeixen óperas amb final feliç, on els bons no acaben ni empressonats, mal casats, ni morts.

A TRAVESSANT EL 7È ART la Conxita Casanovas ens endinsa en les hisòries de la gran pantalla que es presenten aquesta setmana. Entre les que destaca 'Alí ojos azules' on s'explica el problema de la identitat racial a Itàlia; la biopic 'Diana' i l'esperada continuació de 'El Hobbit' amb la segona entrega 'La Desolación de Smaug'.

Wonderland
Más opciones