Wonderland   Parlem de l'obra Afterplay 29/10/2013 58:17

Avui a Wonderland tindrem als protagonistas de l'obra Afterplay, Imma Colomer, Fina Rius i Toni Sevilla. Afterplay representa un duet agredolç de la vida sens contrapartida, una trovada fortuïta de dos personatges de dues obres diferetns de Txèkhov en un café de Moscou a principis de 1920. Una peça que aprofundeix en la sensibiliat en els fluxos i refluxos de l'art de la conversa, amb el que es diu i el què no.

A DOCUWONDER la realitat i animació s'uneixen per crear un testimoni únic sobre l'experiència de l'adopció. A Una lliço de vida, de El Documental de El mes, Jung Henin guionitza i dirigeix el documental d'animació basat en el seu premiat còmic autobiogràfic 'Piel de Color Miel'.

A WONDERLOOK l'Ana Martínez ens parlarà de la relació que ha manté l cinema amb el periodisme. Des de laimportància del periodisme per donar veu a les institucions, tal i com reflecteix 'Todos los hombres del presidente' a l'ambició profesional sense límits étics i morals que destrossen a molts periodistes o informacions, com al 'Gran Carnaval'.

A L'ART D'ESCRIURE, el Jordi Muñoz i Pep Bras, giraran la mirada literaria cap a les tècniques sobre l'escriptura profesional de l'esquetx. I coneixerem el microrelat guanyador d'aquesta setmana. Arantza Portalbes, de Santiago de Compostela, ens llegirà 'La plañidera'.

Wonderland
Más opciones