Vida verda Ràdio 4

Vida verda

Dimarts de 21.00 a 22.00 hores. Dissabte de 8.00 a 9.00 hores (Emergència climàtica)

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • A la Mà la Memòria+La Cuina+ResiduZero+Vaga pel Clima

Vida verda - A la Mà la Memòria+La Cuina+ResiduZero+Vaga pel Clima

16 març 2019

Com ens condicionen les olors per recuperar la memòria?. La Cuina és aquest espai en el que tornen els records. Com fer-la més orgànica i més adaptable a la nostra alimentació és quelcom que ens explica Sílvia Ferrer-Dalmau. L’artista Vanesa Varela exposa a l’Espai 13 de la Fundació Miró la seva instal·lació “A la Mà la Memòria” una reflexió de gènere sobre la re connexió amb la natura, la industria i la vida rural, el cos i la moda amb el teler de cintura com a tècnica tèxtil mil·lenària. Vanesa col·labora amb els col·lectius Grup de Mitja Subversiva, Niu d’Aranyes i el teler de cintura del Banc Expropiat. Amb ReZero ens fem una pregunta:Té data de caducitat la Catalunya de l’usar i llençar? Elena Díez, respon. El moviment Fridays For Future ha arribat a casa nostra i aquest divendres s’ha sumat a la Vaga pel Clima, Gemma Barricante, una estudiant que en forma part explicar perquè és urgent actuar.

veure més sobre "Vida verda - A la Mà la Memòria+La Cuina+ResiduZero+Vaga pel Clima" veure menys sobre "Vida verda - A la Mà la Memòria+La Cuina+ResiduZero+Vaga pel Clima"

Els últims 624 programes de Vida verda

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos