Vida verda Ràdio 4

Vida verda

Diumenge de 20.00 a 21.00 hores. Dilluns de 02.00 a 03.00 hores (Rep)

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.14.0/js
  • Vida verda - Abelles Urbanes i Rutes Incertes

Vida verda - Abelles Urbanes i Rutes Incertes

20 juny 2015

L’Apicultura urbana demostra que les ciutats son llocs  amb molta necessitat de pol•linització. La producció de les abelles és major perquè durant tot el curs de l’any els flors estan presents als parcs i jardins. Una experiència al Museu de Ciències Naturals de Barcelona vol identificar el comportament de les abelles amb la nostra contaminació ambiental. Visitem els ruscs d’abelles del Parc de la Ciutadella i parlem amb el científic Josep Perelló, responsable del projecte Abelles Urbanes liderat pel grup Open Systems, i també ens apropem als mateixos ruscs de la mà de l’apicultor que les cuida Jaume Clotet de Mel:lis Serveis Apícoles. L’artista Clara Nubiola fa passejades molt especials per la ciutat, després de les seves Rutes Incertes reflexiona sobre el procés de ciutat que volem a projectes creatius com: Se Vende Barcelona o Los Vacíos Urbanos. Parlem amb ella sobre els espais residuals que queden entre construcció i construcció i del no-ús que cels dona, o dels barris que els grans projectes arquitectònics han deixat a mitges, sense pensar en els seus habitants. Escoltem la música de: LTDP-Energia; Pepet i Marieta-Solet Saleró; Micu-Melodia d’aquell dia; Carlitos Miñarro-La vida crida.

veure més sobre "Vida verda - Abelles Urbanes i Rutes Incertes" veure menys sobre "Vida verda - Abelles Urbanes i Rutes Incertes"

Els últims 553 programes de Vida verda

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos