Vida verda   Sibarit i Slow Food Tarraco 02/01/2013 54:53

Una altra manera de menjar, d'entendre el que mengem i de la nostra relació amb els productes de la terra. Ens l'ofereixen des de Sibarit.us, una proposta de Xavier Güell via Internet per gaudir de menjars únics. Menjant va conèixer a Xavier Fabra, cuiner curiós i creador del Restaurant QuintaForca i fundador de Slow Food Tarraco, d'on és també coordinador del concepte Km0. Ells dos ens parlen de la seva feina i el seu concepte de vida. Josep Pàmies és un gran defensor dels productes naturals i ecològics. Gràcies a la seva Associació, Dolça Revolució, coneixem els beneficis de l'Estèvia i ara també la situació en la que es troba el científic Andreas Kalcker per difondre les propietats medicinals del Diòxid de Clor. Escoltem la música de Ricky Gil i el seu treball -Hipopòtam a botafogo-.

Vida verda
Más opciones