Serveis informatius Ràdio 4   Edició Vespre - RTVE.es 30/06/2016 24:44

L'Agència de Salut Pública de Catalunya informa en un comunicat de la retirada d'alguns lots de pots de vidre de 400 grams de mongetes cuites envasats per Hermanos Cuevas SA distribuïts per Bon Preu i Condis i de bacallà esqueixat dessalat de 250 grams de la marca Bon Preu i Royal envasats per Copesco-Sefrisa SA. Són aliments que van menjar els dos bombers de Palagrugell ingressats a l'UCI de l'Hospital Josep Trueta de Girona per botulisme i que en el decurs de la investigació s'ha detectat que podrien estar presumptament relacionats amb el brot.

El Centre Recreatiu i Turístic de Vila-seca i Salou, que abans prenia el nom de BCN World, tira endavant remodelat. L'ha presentat el vicepresident Oriol Junqueras avui a Salou. Un projecte que ha reduït superfície edificable i l'espai pel joc ja que contempla 2 casinos.

En clau política la CUP ha demanat al president de la Generalitat, Carles Puigdemont que convoqui una cimera de partits favorables al dret a l'autodeterminació per acordar com i quan se celebrarà un referèndum unilateral d'independència a Catalunya amb caràcter vinculant.

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones