Serveis informatius Ràdio 4   CAP DE SETMANA 27 DE JUNY DE 2015 27/06/2015 29:56

 -- L'Assemblea Nacional Catalana ha explicat aquest migdia els detalls del referèndum consultiu que es farà el cap de setmana vinent per decidir si els socis accepten la proposta del president Artur Mas de liderar, al costat d'altres entitats sobiranistes, una candidatura transversal. 

-- Protecció Civil ha activa l'alerta del Pla PROCICAT i demana a la ciutadania extremar la precaució en les activitats a l’exterior per evitar incidències per les altes temperatures que s'esperen aquest cap de setmana. Davant del risc d'incendi, els Agents Rurals reforçaran aquests dies la vigilància a l’entorn d’urbanitzacions i zones boscoses sobretot del litoral i prelitoral de Barcelona i Girona.

-- La marca automobilística SEAT fa avui una jornada de portes obertes a la seva planta de Martorell, al Baix Llobregat. Amb aquesta iniciativa, que porta per títol SEAT FAMILY DAY, els participants poden recórrer els tallers de la factoria i les instal·lacions del Centre Tècnic. 

 

-- 4 càmpings gironins participen avui en el Cinquè Dia Nacional del Càmping. Una jornada de celebració de l'inici de les vacances que vol obrir aquest centres d'oci a tota la ciutadania per donar-los a conèixer. Els responables de sector campista esperen enguany una recuperació. 

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones