Serveis informatius Ràdio 4   Edició Cap de Setmana - 3 d'octubre 2015 03/10/2015 29:59

 -- Els veins del barri de Magraners de Lleida protesten aquest migdia per la posada en llibertat provisional de l'home que el passat cap de setmana va atropellar dues dones a La Paeria. Demanen justícia per a les víctimes. Mònica Muñoz és la cosina d'una de les dones mortes el cap de setmana passat.

 

-- El Servei Català del Trànsit fa aquest migdia a Cornudella de Montsant una jornada per millorar la seguretat durant la conducció en motocicleta. Els instructors acompanyen el motorista en un recorregut de 15 minuts i enregistren els seus moviments. Rafael Olmos, responsable de seguretat viària del Servei de Trànsit.

 

-- Més de 2.000 associacions de mares i pares d'alumnes celebren aquest dissabte la seva assemblea general a Vilaseca, al Tarragonés. Pocs dies després de l'inici del curs escolar intercanvien opinions i debaten els plans d'acció prioritaris pels pròxims mesos. Ho ha explicat a Ràdio 4 Anna Vera, membre de la FAPAC.

 

-- Avui tanca l'emblemàtica llibreria de la Barceloneta "Negra i Criminal", considerada un santuari de la novel.la negra i policíaca. Paco Camarassa, un dels seus propietaris, ha explicat a Ràdio 4, com es viurà aquesta darrera jornada.

 

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones