Serveis informatius Ràdio 4   CAP DE SETMANA - 22 D'AGOST DE 2015 22/08/2015 29:37

 -- El president de l'Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sánchez, aposta per declarar la independencia si l'Estat amenaça els catalans amb retirar els sous de funcionaris o pensionistes si guanyen els indepentistes el 27 de setembre. Ho ha dit en una entrevista a Europa Press.

 

-- El cap de llista del Partit Popular català, Xavier Garcia Albiol, exigeix als empresaris i altres col·lectius a Catalunya que es pronunciin de forma clara contra la independència pels riscs que, diu, suposaria. Ho ha dit en una entrevista a l'agència EFE.

 

-- Ha començat la verema del 2015 i ho ha fet amb una previsió que indica que la producció serà menor per la manca de pluja tot i que la climatologia facilitarà que la qualitat sigui més alta. Unió de Pagesos preveu un lleuger augment dels preus, sobretot de les varietats blanques. Josep Marrugat, del sindicat agrari.

 

-- Fidel a la seva cita amb la Schubertíada a Vilabertran, el baríton alemany Matthias Goerne torna amb una producció pròpia del festival, "La cançó de la terra", de Mahler, dirigida per Josep Pons. Una de les grans cites del festival com destaca el seu alma mater, Jordi Roch.

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones