Serveis informatius Ràdio 4   CAP DE SETMANA - 23 D'AGOST DE 2015 23/08/2015 29:31

 -- Controvèrsia per les declaracions d'ahir del conseller de justícia Germà Gordó que va apuntar la possibilitat de donar la nacionalitat catalana als ciutadans de tots els Països Catalans. PP i PSC discrepen de la proposta. 

 

-- El rector de la Universitat Catalana d'Estiu, Joandomènec Ros, ha lamentat que el debat preelectoral organitzat aquest dissabte a Prada no hagi comptat amb la presència dels caps de llista d'Unió, Ramon Espadaler, i de Junts pel Sí, Raül Romeva. Joandomènec Ros recorda que la universitat és territori neutral i un bon altaveu per a tothom que té alguna cosa a dir.

 

-- Aquest dilluns comencen les restriccions que s'aplicaran al barri vell de Girona durant la gravació de la sèrie Joc de Trons. Les mesures afecten la mobilitat dels veïns i la circulació. L'alcalde de Girona Carles Puigdemont demana una mica de paciència als gironins i diu que aquest sacrifici és una inversió de futur.

 

-- Sitges ha demanat aquest diumenge a la Generalitat que la seva festa major, que se celebra aquests dies, sigui declarada festa patrimonial d'interès nacional; una catalogació que obre la porta a futurs reconeixements internacionals.  

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones