Serveis informatius Ràdio 4   CAP DE SETMANA - 15 D'AGOST DE 2015 15/08/2015 29:23

 -- La portaveu de CDC, Marta Pascal, ha advertit que no votar Junts pel Sí el 27-S és avalar la política hostil de Mariano Rajoy contra Catalunya. En una entrevista a l'ACN, Pascal ha dit que no descarta repetir la fórmula electoral de Junts pel Sí als propers comicis generals, per bé que ara no és una prioritat.

 

-- Mentrestant el candidat de Catalunya sí que es pot, Lluis Rabell en una entrevista a l'ACN, s'ha defensat dels retrets de CDC sobre la "falta de contundència" de la candidatura d'esquerres en el seu discurs nacional.

 

-- Aquest matí ha arribat al Port de Tarragona el creuer de luxe 'Riviera', amb  1.250 passatgers, la majoria nord-americans. Es tracta del quart creuer que arriba aquest estiu a la ciutat de Tarragona amb l'aposta de port per recuperar un mercat important de turistes. .

 

-- Ja està en marxa la Festa Major del barri de Gràcia de Barcelona que enguany presenta un total de 18 carrers engalanats, que se sumen a la trentena d'espais que participen en el concurs de balcons i portades decorades. L'organització ha demanat als ciutadans que no arrenquin res dels guarnits dels carrers.

 

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones