Serveis informatius Ràdio 4   Edició Vespre - Rajoy a TVE afirma que no dialogarà sobre la independència 13/02/2017 24:31

El president del govern espanyol Mariano Rajoy ha deixat clar avui a Televisió Espanyola que no dialogarà sobre la independència de Catalunya  i ha afegit que és “absurd” i un “disbarat” que dos governs discuteixin sobre com saltar-se la llei.  Unes declaracions que ha fet 24 hores després que en el congrés del PP d'aquest cap de setmana assegurés que el procés independentista és una amputació de la democràcia. Els partit sobiranistes han reaccionat avui en aquestes paraules.

La Fiscalia General de l’Estat en el que critica l’assetjament i els insults que es van produir per part d’un grup de radicals als fiscals a les portes del Tribunal Superior de Justícia després de la penúltima jornada del judici pel 9-N. La Fiscalia ha mostrat la seva preocupació pel que considera intents de pressionar la Justícia. I entre molts d'altres temes,  l'Ajuntament de Barcelona doblarà el nombre de places d'acollida per a refugiats dins el programa Nausica que els atén abans que els concedeixin el dret d'asil estatal.

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones