Serveis informatius Ràdio 4   Edició Vespre - 5 febrer 2018 05/02/2018 29:59


L'ex president del Palau de la Música Fèlix Millet i la seva mà dreta Jordi Montull ja han ingressat a la presó de Brians 1. L'Audiència de Barcelona així ho ha ordenat després de ser condemnats a nou anys i vuit mesos i a set anys i mig de presó, respectivament. El tribunal ha fet cas a la fiscalia i ha desestimat les al·legacions de la defensa.

Donat el caràcter important de les penes, el jutge considera que existeix "evident risc de fuga". Per això, donat que ni l’edat ni l’estat de salut d’ambdós són raons en sentit contrari, ha acordat l’ingrés immediat a presó de forma provisional durant el temps de resolució dels recursos de cassació davant del Tribunal Suprem anunciats per les defenses els acusats.

També ha dictaminat el tribunal que l'ex directora financera Gemma Montull condemnada a quasi quatre anys i set mesos de presó i l'ex tresorer de Convergència Daniel Osàcar, condemnat a quatre anys i mig, han de lliurar el passaport i presentar-se mensualment a l'Audiència, a més de prohibir-los abandonar territori espanyol.

 

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones