Serveis informatius Ràdio 4   Edició Vespre - 18 abril 2018 18/04/2018 29:55

El jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena demana al Ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro per carta que expliqui els seus arguments per negar que es destinessin fons públics a la organització del referèndum. Ho fa després que alguns processats per malversació facin esment a les declaracions del ministre.

També avui Llarena ha traslladat el processament i escoltat els ex consellers Jordi Turull, Dolors Bassa i l'ex presidenta del Parlament Carme Forcadell. Mentrestant la justícia belga ha demanat informació addicional a les autoritats espanyoles per estudiar l'euroordre d'entrega per malversació i desobediència emesa contra TONI COMIN, MERITXELL SERRET, i LLUIS PUIG i ajorna la vista fins el 16 de maig.

Tot el dia en el que el president del Parlament, Roger Torrent, s'ha reunit a Ginebra amb representants de l'ONU i que a Berlín ho hagin fet Junts per Catalunya i Carles Puigdemont. Demanen més temps per poder determinar quina és la millor forma d'investir un nou govern i no descarten que l'expresident torni a ser el candidat.

 

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones