Serveis informatius Ràdio 4   Edició Vespre - 14 setembre 2017 14/09/2017 29:54

El sobiranisme tira pel dret i fa oïdes sordes a totes les advertències de la justícia celebrant a Tarragona l'acte conjunt de l'independentisme d'inici de campanya en favor del Sí al referèndum de l'1 d'octubre. El delegat del govern a Tarragona ha advertit el propietari de l'espai on es durà a terme, el Tarraco Arena, de les conseqüències que pot comportar-li.

Mentrestant la Justícia continua actuant per impedir el referèndum.... la Fiscalia Superior de Catalunya ha presentat una querella contra la presidenta de l'Associació de Municipis per la Independència, Neus Lloveras, i el president de l'Associació Catalana de Municipis, Miquel Buch, pels seus actes de promoció i organització del referèndum i contra contra cinc membres de la Sindicatura Electoral de Catalunya per fer publicitat de l'acord en el qual es nomenen els vocals titulars de les sindicatures de les 5 demarcacions electorals.

A Barcelona Govern i Ajuntament arriben a un acord per posar les urnes sense, diu l'alcaldessa, Ada Colau, que la institució ni els funcionaris estiguin en perill.D'altra banda el vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda, Oriol Junqueras, ha enviat una carta al ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, per comunicar-li que la Generalitat deixarà d'enviar els informes setmanals de despeses que es van demanar al mes de juliol per a comprovar que no es destinessin diners públics al referèndum.

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones