Serveis informatius Ràdio 4   Edició Vespre - 13 octubre 2015 13/10/2015 24:28

Aquesta tarda ha declarat davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya com a imputada per un presumpte delicte de desobediència per la celebració del procés participatiu del 9N l'ex vicepresidenta de la Generalitat, Joana Ortega, qui ha assumit la responsabilitat i ha dit no tenir consciència d'haver incomplit les ordres del Constitucional.
Ortega, igual que la consellera d'educació en funcions, Irene Rigau, aquest matí en la seva declaració, també ha respost només les preguntes del magistrat i del seu advocat. També ha rebut el suport de membres del govern, diputats dels partits independentistes, entitats i ciutadans a les portes del Palau de la Justícia.

A hores d'ara a les places dels ajuntaments, l'ANC i Omnium Cultural han convocat concentracions en suport dels imputats. A Barcelona, a la Plaça Sant Jaume comptarà amb el suport de l'alcaldessa Ada Colau.

Davant les diferents mostres de suport, el TSJ català ha emès un comunicat en el que qualifica aquestes concentracions d'atac directe a la independència judicial.

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones