Serveis informatius Ràdio 4   Edició Vespre - 15 juliol 2015 15/07/2015 24:57

Es van coneixent més detalls de la llista única independentista per a les eleccions del 27S. Ja sambem que estarà encapçalada per l'ex-eurodiputat d'Iniciativa Raul Romeva. Carme Forcadell ex presidenta de l'ANC i Muriel Casals presidenta d'Omnium Cutural seran les números 2 i 3. En quart lloc el president Mas i en el cinquè el líder republicà Oriol Junqueres. La resta de candidats es repartiran en un 58 per cent per a Convergència i un 42 per Esquerra. Si aquesta fos la llista guanyadora Mas repetiria com a cap de l'executiu i Junqueres seria el vicepresident. 

A Iniciativa no agradat que el seu ex dirigent encapçali la llista i es considera que Romeva està ajudant a blindar Artur Mas.

A  la cambra catalana, presentades ja les conclusions de tots els partis de la comissió Pujol. El dictamen s'emetrà divendres. I el conseller d'economia Andreu Mas Colell diu que la indemnització màxima que assumiria el Govern en cas d'una sentència contrària al procés d'adjudicació a Acciona de la gestió del servei d'abastiment d'Aigües Ter-Llobregat suposarà el desembors de 326 milions d'euros.

I l'Ajuntament de Barcelona ha negat el permís per a la celebració al castell de Montjuïc d'una missa pels difunts de la Guerra Civil el proper diumenge per contravenir la llei de memòria històrica. La missa se celebrava des del 1940.

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones