Serveis informatius Ràdio 4   Edició Vespre - 18 abril 2016 18/04/2016 24:41

El president de la Generalitat Carles Puigdemont proposarà la celebració d'un referèndum al president del govern espanyol, Mariano Rajoy, en la reunió que mantindran dimecres a la Moncloa. ICV li demana fer un front comú per a demanar la consulta pactada amb l'Estat que va proposar En Comú Podem al PSC a través d'un document que va lliurar Xavier Domènech a Miquel Iceta, el passat 7 d'abril, quan tots dos es van reunir per abordar aquesta qüestió apartada expressament de les negociacions entre el PSOE i Podemos.

Neguit de la comunitat equatoriana a Catalunya després del terretrèmol que s'ha cobrat la vida de 350 persones ja... i de l'unitat canina de rescat i salvament K9 de Creixell que en aquests moments ja és de viatgea l'Equador.

I entre molts d'altres temes el judici del cas Ester Quintana. L'ex director general dels Mossos d'Esquadra Manel Prat ha declarat en qualitat de testimoni i ha negat haver donat cap ordre de disparar bales de goma però sí ha atribuït la lesió de Quintana a una intervenció policial tot i que no té proves sobre l'autoria.

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones