Serveis informatius Ràdio 4   Edició Vespre - 20 novembre 2015 20/11/2015 25:01

El govern espanyol ha acordat imposar mesures especials per a garantir que Catalunya pagui els seus proveïdors, entre ells les farmàcies, en la part del remanent del Fons de Liquiditat Autonòmic que rebrà Catalunya... Uns 3.000 milions d'euros del total dels 8.000 que es repartiran entre totes les comunitats.

Entre aquestes mesures l'executiu central preveu que l'interventor de la Generalitat informi cada mes que les despeses són legals i fins i tot, serà obligatòria una connexió telemàtica amb Hisenda per confirmar que es paguen les factures dels proveïdors.

El conseller d'economia, Andreu Mas-Colell, de la seva banda, ha anunciat que la Generalitat denunciarà el govern central si aplica criteris polítics per fer ús dels fons del FLA.

El PSC i Catalunya Sí que es Pot han forçat la celebració d'un ple sobre l'emergència social i la reactivació econòmica a Catalunya. Aquests dos partits volen que el ple sigui abans que acabi l'any.

Els alcaldes dels municipis de l'ebre  han convocat una gran manifestació que tindrà lloc l'11 de desembre i comptarà amb el suport de veïns i transportistes. Reclamen la gratuitat de l'AP7.

També fa 40 anys de la mort de Francisco Franco. Òmnium Cultural ha convocat un acte davant la presó Model de Barcelona  per demanar justícia pels crims del franquisme.

 

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones