Serveis informatius Ràdio 4   Edició Vespre - 26 maig 2015 26/05/2015 24:49

El govern, 48 hores després de les eleccions municipals, anuncia que la situació de tresoreria de la Generalitat és extremadament delicada i que en els propers dos mesos tots els departaments estaran afectats pels impagaments, tot i que les nòmines i les pagues extres als funcionaris estan garantides, i responsabilitza de la situació el govern  central que, diu, asfixia les finances de la Generalitat.

A Barcelona, en clau municipal, la que probablement sigui nova alcaldesa de la ciutat Ada Colau manté les primeres converses amb les formacions polítiques per tal d'aconseguir suports i ser investida en primera votació. L'alcalde en funcions, Xavier Trias, compareix per deixar clar que l'Ajuntament és solvent econòmicament i s'ha compromés a no signar cap contracte ni document durant el final del seu mandat que no compti amb el vist i plau d'Ada Colau.

També parlarem del manifest de suport als tècnics instal.ladors de Movistar,els trastorns de la son que pateix un terç de la població o el record del director de cinema català Vicente Aranda mort avui als 88 anys.

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones