Serveis informatius Ràdio 4   Edició Vespre - 1 desembre 2015 01/12/2015 24:28

Junts pel Sí i la CUP tenen fins el proper 27 de desembre per arribar a un acord. I és que aquesta data ha estat l'escollida per a que la formació d'Antonio Baños celebri l'Assamblea Nacional en la que s'hauria de votar si s'avala o es rebutja.

Els cupaires responen a la petició de Junts pel Sí perquè facin un gest que els indiqui que volen arribar a un acord. Els anticapitalistes s'han mostrat sorpresos per aquesta demanda, donat que, segons la CUP, és precisament JxSí qui no ha volgut tancar cap acord, ni tan sols al voltant de temes del seu propi programa, i els insten a acceptar les seves propostes  o fer-ne d'altres millors.

D'altra banda, l'executiu català presentarà un recurs contenciós administratiu davant el Tribunal Suprem per les condicions que ha imposat el govern estatal a Catalunya per poder rebre els diners del Fons de Liquiditat Autonòmica.

I mentrestant demà podria haver sentència del Tribunal Constitucional sobre la declaració de ruptura aprovada pel Parlament de Catalunya que serà anul.lada amb tota probabilitat.

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones