Serveis informatius Ràdio 4   Edició Vespre - 18 juny 2015 18/06/2015 24:54

Convergència dóna per trencada la Federació Nacionalista de Convergència i Unió després de la decisió dels democristians de sortir del govern. Una sortida que diuen, ha de ser amistosa i ordenada. No es presentaran, doncs, plegats després de 37 anys, a les eleccions del 27S. El proper dilluns el president Mas anunciarà els noms dels nous consellers. Ara està per veure què passarà amb els representants de CIU al congrés i al senat. Demà és prevista una reunió a Barcelona per a abordar aquesta situació.

El president del govern Mariano Rajoy ha anunciat lleus canvis al Partit Popular després de les eleccions del 24 de maig. Entre aquests canvis, ha nomenat la catalana Andrea Levy com a vicesecretària d'estudis i programes, i el català Jorge Moragas com a nou director de la campanya del PP per a les properes eleccions.

D'altra banda, l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau reitera que la decisió de retirar la candidatura de Barcelona pels jocs olímpics d'hivern del 2026 és coherent mentre que l'oposició parla de decisió precipitada i oportunitat perduda.

Aquests i molts d'altres temes a l'Edició Vespre...entre d'ells, el Saló dels Emprenedors BizBarcelona, la nova base d'operacions d'Easyjet a l'aeroport del Prat o l'inici del Sonar.

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones